Wat biedt Fruit Bewaring & Advies

Fruit Bewaring & Advies geeft vrijblijvend advies op basis van vertrouwen en samenwerking over fruitbewaring in de breedste zin. Expertkennis is belangrijk maar uiteindelijk moet deze wel in te passen zijn in de klant-eigen-situatie. Adviseren is vooral het achterhalen wat de echte vraag is.

Fruit Bewaring & Advies heeft een aantal standaard producten samengesteld, op basis van de adviseringservaringen van de afgelopen 30 jaar.

Door kennis en ervaring te delen, uiteraard met respect voor bedrijfseigen informatie, kunnen veel bewaarders geholpen worden. Soms door het tijdig voorkomen van problemen, soms door strategische verbeteringen in instellingen of door introductie van nieuwe technologie. “We hoeven niet allemaal zelf het wiel uit te vinden”.

Fruit Bewaring & Advies heeft een brede kennisbasis. De kennis loopt uiteen van bewaartechnieken, bedrijfskundige zaken zoals investerings- of jaarkostenberekeningen, fysische processen relevant voor het bewaarproces, product fysiologie, operationele aspecten van bewaren, logistieke en bouwkundige zaken. Daar waar vragen niet vanuit bestaande kennis of ervaring zijn te beantwoorden kan van een breed kennisnetwerk gebruik worden gemaakt. Onder andere in een samenwerkingsovereenkomst met Wageningen UR.

Neem contact op

"Verplicht" geeft vereiste velden aan

NaamVerplicht
E-mailadresVerplicht